( DOWNLOAD E-PUB ) ☪ Gëzofi folës dhe Luka i vogël ☨ MOBI eBook or Kindle ePUB free

( DOWNLOAD E-PUB ) ♶ Gëzofi folës dhe Luka i vogël ♾ D bora e pare sapo kishte mbuluar qytez n e vog l, q ndodhej pran Nj pylli te vog l e t dendur Nga Oxhak t e Sht pive dilte tymi i bardh q val vitej ne qiell duke u bashkuar me Ret Krishtlindjet po afroheshin dhe atmosfera e ngroht ndihej kudo n Qytez n e vog l T gjith Banor t u g zoheshin Festave t fundvitit por g zimi me i madh ndjehej tek F mijet, ata t paduruar prisnin q Babagjyshi i Vitit t ri t ju sillte dhuratat Anemban Bot s ndiqej nj tradite e till Zbukurimet dhe Dritat e vendosura n do Rrug t Qytez s s vog l ja shtonin edhe m tep r Festave arom n